Η περιοχή 3, φραγμός Β, huafeng huayuan πάρκο καινοτομίας science&technology, bao'an περιοχή, guangdong, Κίνα
καλής ποιότητας MCH κεραμική θερμάστρα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας MCH κεραμική θερμάστρα για τις πωλήσεις
Το Hwalon είναι καλός συνέταιρος, επαγγελματικός και αποδοτικός.

—— Mark Owens

Είμαι πολύ ευτυχής με την υπηρεσία αυτής της επιχείρησης, εξηγήστε πάντα τις λεπτομέρειες σε με με τον πλήρη ασθενή, και μου προσφέρετε τις τέλειες λύσεις σε, ευχαριστίες.

—— Divya Jain

Το Hwalon είναι καθιερωμένη κατασκευαστική επιχείρηση, τα αγαθά είναι με την ανώτερη ποιότητα και τις ελκυστικές τιμές. Η Νίκαια προσπαθεί να συνεργαστεί με τους.

—— 김태국

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Hwalon Electronic Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Hwalon Electronic Co., Ltd. Shenzhen Hwalon Electronic Co., Ltd. Shenzhen Hwalon Electronic Co., Ltd. Shenzhen Hwalon Electronic Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μάρκες : HWA
Αριθμός Υπαλλήλων : 301~500
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

      Η ηλεκτρονική Co. SHENZHEN Hwalon, ΕΠΕ, που μελετάται κυρίως με την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, και την εφαρμογή του αισθαμένος αντιστάτη θερμοκρασίας PTCR, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία είναι μια από τις μειονότητες των σφαιρικών κατασκευών που κυριαρχούν τη βασική τεχνολογία PTC που προστατεύει τα συστατικά. Καθιερωμένο το 2009, έχει γίνει επιχείρηση αστεριών της βιομηχανίας της Κίνας PTCR. Έχει τα πλήρη σύνολα προηγμένων εξοπλισμών παραγωγής και έχει διαμορφώσει μια βάση παραγωγής PTCR των τέλειων μέσων ανίχνευσης τεχνών και μια ομάδα εσωτερικών υψηλού επιπέδου επαγγελματικών και τεχνικών personnels.

     Συνεργασία με τα επαγγελματικά personnels από τέτοια όργανα της υψηλότερης εκμάθησης όπως Τεχνολογικό Ινστιτούτο της κεντρικής Κίνας, πανεπιστήμιο Tianjin, πανεπιστήμιο επικοινωνιών Xi'an, κ.λπ., έχουμε αναπτύξει το ηλεκτρονικό έρμα της σειράς PTCR, και τα προϊόντα PTCR για το λαμπτήρα ενέργεια-διάσωσης μαλακά - έναρξη, απομαγνητίζοντας τα τμήματα επιστροφής κυκλωμάτων για το σωλήνα tricolor, τα τμήματα PTCR και τα μέρη για το πέρασμα, τη ροή, και την προστασία του μετασχηματιστή τάσης, του ψηφιακού καθολικού μετρητή, του ψηφιακού kilowatt-hour μετρητή, των συσκευών επικοινωνίας, των συστατικών για τη θερμότητα του ψυγείου, του εκκινητή ηλεκτρικών μηχανημάτων, του κλιματιστικού μηχανήματος, του θερμού ανεμιστήρα αέρα, της οδηγώντας συσκευής κουνουπιών, κ.λπ. Απολαμβάνουμε το υψηλό γόητρο στο εσωτερικό εμπόριο PTCR. Το 2010, περάσαμε την ελβετική SGS διεθνή προστασία του περιβάλλοντος authenticaiton (επικύρωση ROHS) να εξετάσουμε και ISO 9001 τη διεθνή επικύρωση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης πάλι διαδοχικά το 2011. Έχουμε εισαγάγει την προηγμένη τεχνολογία συνταγών και παραγωγής πάλι από την ξένη PTC βιομηχανία θερμικών αντιστάσεων πρόσφατα, που έχει τελειοποιήσει τη βασική τεχνολογία αυτού του επιχειρηματικού προϊόντος περαιτέρω, και έχει προσφέρει μια πλατφόρμα υπηρεσιών με την ποιότητα των παλαιών και νέων πελατών μας.

     Τα προϊόντα μας όχι μόνο έχουν μια μεγάλη εγχώρια αγορά, αλλά και βρίσκουν μια καλή πώληση σε τέτοιες διεθνείς αγορές όπως τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ανατολική Ευρώπη, την Ινδία, τη δυτική Ευρώπη, και τη Βόρεια Αμερική, κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hwalon Electronic Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Amy Li

Τηλ.:: 86-18520896931

Φαξ: 86-755-61640998

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

κεραμικός αεροθερμαντήρας

PTC ακρίβειας έγκρισης CE υψηλή κεραμική θερμάστρα 500w 110v 220V 240V για την ηλεκτρική θερμάστρα αυτοκινήτων

PTC αργιλίου εναλλασσόμενου ρεύματος 110V 750W ηλεκτρικός κεραμικός αεροθερμαντήρας στοιχείων θέρμανσης για το κλιματιστικό μηχάνημα

PTC θέρμανσης θερμοστατική ασφάλεια 380V 240V αεροθερμαντήρων στοιχείων κεραμική για το κλιματιστικό μηχάνημα

Αποδοτικός PTC κεραμικός αεροθερμαντήρας για τη θερμάστρα περιφράξεων ντους/τη θερμότερη θερμάστρα κουζινών

PTC κεραμικός αεροθερμαντήρας

Το καλό καλώδιο αργιλίου αεροθερμαντήρων πτερυγίων διασκεδασμού 1000W PTC πληγώνει τον αντιστάτη για τη θέρμανση ρείθρων

το ηλεκτρικό PTC κεραμικό τμήμα ISO 9001 θέρμανσης 12v 150w ενέκρινε για τον αεροθερμαντήρα

Μονωμένη επιφάνεια ηλεκτρική PTC θερμάστρα θέρμανσης με αέρα με τον περιοριστή ασφάλειας θερμοκρασίας

PTC ενεργειακής αποδοτικότητας στοιχεία θέρμανσης αργιλίου για το θερμό στεγνωτήρα ενδυμάτων ανεμιστήρων αέρα

ptc στοιχείο θέρμανσης

12 PTC βολτ κεραμικός θερμοστατικός ΣΥΝΕΧΟΎΣ σταθερός θερμοκρασίας εναλλασσόμενου ρεύματος στοιχείων θέρμανσης 50W κεραμικός

80 - 300W κεραμικό PTC στοιχείο θέρμανσης για τη μηχανή γιαουρτιού Dispeller κουνουπιών

80 - 220 Κελσίου PTC στοιχείων εφαρμόσιμης μικροσκοπικής βαθμοί θέρμανσης θερμαστρών 12V

PTC μορφής βαρκών αργιλίου κεραμικό στοιχείο θέρμανσης 12v~270v για τη θερμάστρα κεριών

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας PTC κεραμική θερμάστρα προμηθευτής. © 2016 - 2020 ptcthermistorheater.com. All Rights Reserved.